neděle 20. července 2014

Mapei

mapeiMapei

Společnost Mapei byla založena v roce 1937 v italském Miláně. V současné době patří tato firma mezi přední světové výrobce kvalitních lepicích tmelů a veškeré stavební chemie.

Společnost Mapei

Společnost Mapei tvoří v době psaní článku (07/2014) celkem 65 poboček s 62 výrobními závody. Mapei působí na pěti kontinentech ve třiceti zemích po celém světě. Každý výrobní závod je vybaven vlastní laboratoří, určené pro kontrolu jakosti. Společnost Mapei vytvořila po celém světě síť obchodně technických kanceláří ve všech významných zemích světa, nabízí proto, kromě kvalitních produktů, také hodnotný technický servis.


produkty mapei - stavební chemie


Výrobky MAPEI

Výrobky Mapei, ať už se jedná o lepidla nebo jakoukoliv jinou stavební chemii, přinášejí do stavebních konstrukcí nejen svou spolehlivou technickou funkci, ale přispívají i ke kvalitě života každého, kdo si značku MAPEI vybere. Spolehlivost, stálost, široká škála vlastností a barev, které mnoho z MAPEI výrobků nabízí, představují možný zdroj pomoci a inspirace nejen pro architekty a projektanty.

1 komentář:

  1. Lepidla od Mapei jsou super. Poprvé jsem se s nimi setkal, když jsme v jedné firmě usazovali šroubové kompresory a i když jsem se k tomu původně stavěl docela nedůvěřivě, tak mi to nakonec přišlo fakt super. Škoda jen, že jsou v CZ tak špatně k dostání. ;-) Ale tak kdo chce, tak si je najde. ;-)

    OdpovědětVymazat