středa 30. července 2014

Schönox

SCHÖNOX

Schönox
Společnost Schönox se zabývá výhradně stavební chemií určené pro obkladače a podlaháře. SCHÖNOX je společnost výhradně orientovaná na zákazníka a jeho individuální potřeby. Vyznačujeme se vysoce profesionálním přístupem, kvalitními produkty a vysokou odborností našich obchodně-technických zástupců.

sortiment SCHÖNOXV sortimentu SCHÖNOX naleznete:

  • lepidla
  • spárovací hmoty
  • podlahové a stěnové vyrovnávací stěrky
  • rychletuhnoucí speciální potěry
  • malty na opravy a montážní cementy
  • penetrace
  • izolační systémy
  • oleje a laky na parkety

Výrobky Schönox

Veškeré výrobky Schönox jsou navrženy vždy tak, aby co nejvíce usnadnily práci podlahářům i obkladačům a pomohly mu při řešení nejrůznějších technologií na stavbách.

Výrobky Schönox

4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Mockrát díky za tip. Chystám se teď u nás doma natahovat novou omítku, takže se mi tip na firmu, která takové věci vyrábí určitě hodí. Prvně je ale potřeba dodělat elektroinstalaci. Předevčírem jsme dělali nové zásuvky a ještě zbývají vypínače. Upřímně už se těším až to bude hotové, zatím to tu pořád vypadá jako na tankodromu.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky s nimi máme dobrou zkušenost. Jen to chce teda fakt dobře srovnat povrch. Ať už využíváte jejich omítky, nebo my jsme využili třeba jejich nivelačku na podlahu. Ale pro jistotu jsme ještě zajistili pronájem stavebních strojů Praha a trochu to uskákali žábou, aby to bylo dobře zpevněné. :) Ty technologické tabulky totiž křehkost moc neřeší a to mě docela vyděsilo.

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mě je dobré, že se tahle firma zaměřuje čistě na potřeby zákazníků z řad obkladačů a podlahářů. Vím, jak náročná a specifická je práce v těchto oborech, takže oceňuji vysoce profesionální přístup a kvalitní produkty, které Schönox nabízí. Osobně mám bezvadné zkušenosti především s jejich stěrkovými hmotami a lepidly. Ty u nás použil řemeslník, který dělá montáž klimatizací.

    OdpovědětVymazat